AMWEKO: Kennis en ervaring in Personeel & Organisatie (P&O), Mediation en Coaching.

AMWEKO Personeel en Organisatie is een full service P&O bureau met ervaring in de profit-, de non-profit- en de overheidsector.
Ons dienstenpakket gaat van het ontwikkelen van de strategie tot en met het implementeren van de gekozen instrumenten en de controle op de resultaten. Wilt u ons voor uw gehele P&O-beleid inschakelen dan kan dit, maar als u voor een onderdeel gebruik wilt maken van onze kennis en ervaring dan is dat zeker ook mogelijk.

Stuur een e-mail naar amweijers@amweko.nl met uw vraag en wij nemen contact met u op.

Drijvende kracht achter AMWEKO Personeel en Organisatie is Anja Weijers-Kortekaas. Zij is ruim 20 jaar actief in de P&O sector en heeft ervaring in de profit-, de non-profit- en de overheidsector. Ze is tevens coach en geregistreerd NMI mediator.
Zij beschikt o.a. over de diploma’s HBO Arbeidsmarktpolitiek/personeelsbeleid, post HBO Personeelsmanagement, Preventiemedewerker, NMI Mediator, NLP-Practitioner en NLP-Master Practitioner.


Voor u een probleem, van ons de oplossing!!

Mensen zijn van bijzonder groot belang in bedrijven en organisaties. Zij bepalen immers de kwaliteit van de organisatie. Er is hierbij sprake van een wisselwerking. De organisatie bepaalt ook de kwaliteit van haar mensen. Investeren in mensen is investeren in het resultaat van uw bedrijf. Om goede medewerkers te hebben èn te behouden zult u actief moeten werken aan het kennisniveau, de vaardigheden en de houding om het werk goed te kunnen blijven doen. Het is daarom van belang om alles wat met Personeel en Organisatie te maken heeft goed te regelen. In uw bedrijfsbelang voor zowel de korte als de lange termijn.

Als directeur/ eigenaar bent u gericht op het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Uw core-business is vakinhoudelijk/vaktechnisch en, eerlijk is eerlijk, dat vindt u ook het leukste van uw bedrijf. De “personeelzaken” doet u er vaak noodgedwongen bij. In de huidige arbeidsmarkt is het vinden en vooral het behouden van goede medewerkers van essentieel belang. U kunt het zich niet meer veroorloven die aandacht er “op een achternamiddag” maar even bij te doen. Een personeelsmanager aantrekken is een optie. Is uw bedrijf te klein voor een eigen P&O-adviseur, overweeg dan eens een externe personeelsadviseur aan te trekken die u kunt inschakelen naar behoefte.

Als U beperkte behoefte heeft aan structurele ondersteuning of er moet een klus geklaard worden waarbij P&O-deskundigheid vereist is dan kunt u ons, tijdelijk, in deeltijd, of voor het uitvoeren van dat ene project, inschakelen. Wij bieden u maatwerk dat precies aansluit bij uw behoeften en adviseren u graag waar uw P & O aandacht beslist de moeite waard is.

Klik hier! Klik hier voor een gedetailleerd overzicht